Voor 23:59 besteld, morgen gratis verzonden!

 

Marago is een winkel die dagelijks nieuwe top producten met hoge kortingen aanbiedt. Onze unieke producten zijn geïnspireerd door de feedback die wij dagelijks van ons klanten krijgen. Onze winkel heeft een sterk gevarieerd aanbod zodat wij voor iedereen wel een passende aanbieding hebben!

 

Tegenwoordig vindt u veel plaatsen om online te winkelen. Waarom dan toch kiezen voor Marago?

Klantbinding

Klantbinding staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn er dan ook trots op te kunnen zeggen dat we duizenden tevreden klanten hebben die erg vaak bij ons terugkomen. Onze online winkel is zo ontworpen om toegankelijk te zijn voor iedereen.

  

Gratis verzending

Omdat wij alle bestellingen direct versturen vanuit onze leveranciers kunnen wij enorm besparen op opslag en transport kosten. Dit vertaald zich in het voordeel dat u als klant geen verzendkosten hoeft te betalen.

  

Vriendelijke klantenservice

Marago probeert binnen 24 uur op al uw vragen een passend en professioneel antwoord te geven. Onze medewerkers van de klantenservice staan 7 dagen per week voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

Veilig online winkelen

Bij Marago winkelt u altijd veilig. Wij zien er dan ook op toe dat alle betalingen gedaan worden in een 100% SSL versleutelde verbinding in de omgeving van uw eigen bank.

  

Lage prijzen

Marago heeft door haar jarenlange ervaring een krachtig inkoop netwerk opgebouwd over de hele wereld. Hierdoor kan Marago de goede kwaliteit van onze producten garanderen en toch tegen een zeer scherp prijs aanbieden.

  

Hoge kwaliteitseisen

Elk Marago product ondergaat een uitgebreide test- en kwaliteitscontroleprocedure.

Marago levert alleen producten die we zelf getest hebben en waar we voor 100 procent achter staan.